Atlas – Pompa de căldură nr. 1 în lume

Atlas – Pompa de căldură nr. 1 în lume

Cum a reușit pompa de căldură Thermia Atlas să depășească bariera magică de 6.0 SCOP? Răspunsul constă într-o combinație unică a unui sistem de control avansat, tehnologie invertor și nenumărate alte tehnologii. Acestea au conferit pompei de căldură Atlas cel mai mare scor SCOP de pe piață*. Integrarea atâtor caracteristici și beneficii deosebite într-un singur model duce noua pompă de căldură Atlas la un nou nivel. Nu doar în termenii incredibilului scor SCOP de 6.15 – această pompă de căldură este la un nivel superior în toate privințele.

Noua pompă de căldură Thermia Atlas este modelul de top din gama noastră de produse premium pentru casă. Cel mai mare scor SCOP de până acum, facturi scăzute la energie, nivele neegalate de apă caldă și cel mai scăzut nivel de zgomot din clasa sa (30-43 dB(A)), toate asigură un nivel crescut de confort. Mai mult, fiind produsă de o companie din Suedia, noua pompă de căldură Atlas are cele mai bune trăsături de design scandinav. Pe măsură ce noul produs este disponibil pe scară largă în prima parte a anului 2020, familiile vor putea beneficia de sistemul de încălzire regenerabilă cu cea mai bună amprentă de carbon. Cu două modele diferite, Atlas 12 (3-12kW) și Atlas 18 (4-18kW), putem oferi soluții energetice atât pentru case noi cu piscină sau jacuzzi, cât și pentru montare ulterioară în case mai spațioase.

Noua tehnologie invertor folosită la pompele de căldură furnizează rezultate extraordinare. Cheia pentru performanțele impresionante este sistemul avansat de control, care beneficiază din plin de tehnologia invertor. Pompa de căldură Atlas conferă casei familiale un nivel inegalabil de confort legat de apa caldă, combinat cu eficiența dovedită în ceea ce privește costurile.

Pompa de căldură Thermia Atlas oferă un sistem de producție a apei calde care este lider de piață. Pentru proprietarii de case și pentru familii, aceasta se traduce printr-un volum uriaș de apă caldă, livrată mai rapid și la un preț considerabil mai mic. Noua pompă de căldură beneficiază de trei tehnologii dezvoltate de Thermia. Combinația dintre tehnologia invertor, tehnologia gaz fierbinte și stratificarea apei de robinet cu un boiler incorporat de184 de litri, furnizează 545 de litri de apă caldă în orice moment. Să faci baie în timp ce altcineva este la duș, nu a fost niciodată mai ușor sau mai convenabil.

Pompa de căldură Thermia Atlas oferă mai multe funcții avansate în dotarea standard, decât orice altă pompă de căldură din portofoliul Thermia. Între acestea se includ o analiza comprehensivă a temperaturilor și graficelor, două circuite de încălzire / răcire, interfața Casa Inteligentă (Smart Home) la BMS (Sistemul de Management al Clădirii), Smart Grid (EVU), controlul sursei de energie, rezervor tampon și actualizare software prin metoda “plug-and-play”  prin intermediul unei mufe USB.

Cel mai bun design scandinav cu o tentă de premium, impresionează cu un nou ecran tactil color, în întregime din sticlă, care creează impresia accentuată, dar totuși, discretă, de calitate. Partea frontală și capacul de culoare gri argintiu sunt stilate și plăcute, asigurând o instalare care se va potrivi fără efort cu interiorul elegant al unei case.

Noua pompă de căldură Thermia Atlas este disponibilă și în varianta Duo, cu un boiler Atlas MBH dedicat.  Boilerul Atlas MBH este disponibil în variantele de 200 sau de 300 de litri.

Pompa de căldură Thermia Atlas este disponibilă din decembrie 2019. Thermia vă recomandă să contactați un distribuitor autorizat pentru un preț de achiziție și de instalare estimativ și pentru calcule specifice privind potențialul de economisire pentru locuința dvs.

*Coeficient Sezonier de Performanță (0/35 conform EN14825, Pedesign 16 kW, Climat rece - Helsinki), SCOP 6.15 este cea mai mare performanță din rândul pompelor de căldură cu sursa în sol R410A în decembrie 2019 între producătorii europeni.

 

Descoperiți mai multe despre Thermia Atlas

Contact

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați

Scrie-ne

We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message... more
We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message to our Data Protection Officer: info@thermia.com from the address that the agreement concerns. We inform you that you are not profiled. Your data will not be shared outside the European Economic Community or shared with multinational organizations. hide
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above... more
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above is Thermia AB based in Box 950 671 29 Arvika. Please send all your questions and doubts to our Data Protection Officer at info@thermia.com. Your data will be processed in order to reply to the question according to the provision that data processing is lawful if it is necessary to carry out an agreement or prior to entering it. If you agree to the above, your data will also be used to send marketing content. You can find full information about your personal data in our privacy policy. hide
* Mandatory field

Partenerul Thermia din România

Secpral Pro Instalatii

Secpral Pro Instalatii

+40 (0) 264 417068