Thermia Atec

  • Reduceţi consumul de energie cu până la 75%
  • Economii eficiente de energie la temperaturi de până la -20 °C
  • Nivel scăzut de zgomot
  • Flexibilitate – trei pachete interioare diferite – Standard, Plus şi Total
  • O singură soluţie pentru încălzire şi apă caldă menajeră care asigură opţional şi răcire şi încălzirea piscinei
  • Online – controlaţi pompa de căldură de oriunde
Atec

Clasă energetică acordată atunci când pompa de căldură este parte dintr-un sistem integrat, cum este Atec 11 pentru aplicaţii la temperaturi scăzute

A+++

Clasă energetică acordată atunci când pompa de căldură este singurul generator de căldură

A++

Caracteristici

 • Performanţă eficientă în toate anotimpurile

  Performanţă eficientă în toate anotimpurile

  Cu un coeficient de performanţă impresionant (COP) de 4,7 (Atec 11 la A7/W35 conform EN14511), Thermia Atec oferă economii maxime de energie. COP este o metodă de măsurare a eficienţei pompei care indică raportul dintre cantitatea de energie produsă şi cea consumată. Cu cât este mai mare valoarea, cu atât mai bun este sistemul.

 • Încălzire

  Încălzire

  Cele mai răspândite sisteme europene de încălzire sunt pe bază de apă, căldura fiind distribuită prin radiatoare sau încălzire în pardoseală. Temperatura de ieşire a sistemului de distribuţie pe bază de apă este de obicei de 30-35°C pentru încălzire în pardoseală şi de 45-55°C pentru radiatoare. Pompele de căldură Thermia oferă o alternativă cu emisii scăzute de carbon la boilerele tradiţionale în clădiri moderne, fie nou construite, fie renovate, indiferent de temperatura necesară în sistemul de încălzire.

 • Răcoare vara

  Răcoare vara

  Pompa de căldură furnizează căldură iarna, iar vara procesul poate fi, pur şi simplu, inversat. Acum pompa de căldură colectează căldura din casă şi – printr-un proces frigorific şi cu ajutorul unui compresor (aceeaşi tehnologie folosită în frigiderul dumneavoastră) – o îndepărtează pentru a furniza răcire. În felul acesta, Atec poate furniza şi răcire eficientă pentru casa dumneavoastră în timpul verii.

 • Funcţionare în cascadă

  Funcţionare în cascadă

  Thermia Atec este disponibilă într-o gamă largă de mărimi de putere şi poate fi combinată pentru a oferi niveluri de putere mergând de la 6 la 36 kW. O singură unitate de control porneşte şi opreşte secvenţial două pompe de căldură Atec, optimizând energia şi menţinând costurile cât mai jos cu putinţă.

 • Mai multă apă caldă, mai rapid (cu unitatea de interior Atec Total)

  Mai multă apă caldă, mai rapid (cu unitatea de interior Atec Total)

  Sistemul Tap Water Stratification (TWS) – o tehnologie Thermia patentată care asigură producţia extrem de rapidă a apei calde menajere – furnizează cu 15% mai mult apă caldă, în mod semnificativ mai rapid şi la temperaturi mai mari decât variantele tradiţionale. În boilerul cu sistem TWS, apa caldă este condusă de la pompa de căldură printr-o serpentină prin apa care trebuie încălzită. Acest sistem asigură un transfer mai eficient al căldurii şi volume mai mari de apă caldă.

  Thermia în comparație cu alte mărci în ceea ce privește producția de apă caldă menajeră:

  Thermia cu tehnologie TWS Boiler tradițional
  • Reîncărcare de la 40°C la sarcină maximă pentru un boiler cu tehnologie TWS: doar 21 de minute.
  • Reîncărcare de la 40°C la sarcină maximă pentru un boiler tradițional: 50 de minute.
  • Timpul pentru reîncărcare completă după vârful de consum: 21 de minute.
  • Timpul pentru reîncărcare completă după vârful de consum: 50 de minute.

   

   

 • Sistem inteligent de control

  Sistem inteligent de control

  Controlerul coordonează şi controlează sistemul de încălzire. Pompa de căldură Thermia lucrează cu precizie pentru a asigura casei dumneavoastră cel mai bun climat interior posibil la cele mai mici costuri posibile. Controlerul nostru este foarte simplu de folosit.

  Controlerul afişează diagrame vizuale de încălzire şi, odată setat, nu mai trebuie să vă gândiţi la el din nou. Creşterea sau scăderea temperaturii poate fi realizată printr-o singură atingere de buton.

 • Tehnologia Optimum

  Tehnologia Optimum

  Tehnologia Optimum este o tehnologie care vă monitorizează constant sistemul şi reglează corespunzător performanţa pompei de căldură. Pompa de circulaţie Clasa-A cu controlul vitezei garantează faptul că funcţionarea zilnică este reglată constant în funcţie de cerinţele şi condiţiile utilizatorului. Aceasta înseamnă că puteţi fi sigur că pompa dumneavoastră funcţionează întotdeauna la cel mai eficient nivel.

 • Flexibilitate

  Flexibilitate

  Thermia Atec este disponibilă în cinci mărimi de putere: 6 kW, 9 kW, 13 kW, 16 kW şi 18 kW atât în versiuni tri-fazice (400V) cât şi mono-fazice (230V, doar până la 16kW). Pompa Atec este oferită cu o varietate de unităţi de interior, oferindu-vă flexibilitate totală de adaptare a soluţiei la nevoile dumneavoastră. Puteţi alege între trei versiuni de unităţi de interior – Standard, Plus şi Total – fiecare dintre ele cu trăsături diferite. Alegerea unităţii este potrivită în funcţie de alcătuirea sistemului dumneavoastră de încălzire şi vă asigură că nu plătiţi mai mult decât aveţi nevoie în realitate.

 • Nivel scăzut de zgomot

  Nivel scăzut de zgomot

  Designul acustic special face din Atec una dintre cele mai silenţioase pompe de căldură de pe piaţă. Datorită performanţei sale acustice excelente, unitatea exterioară poate fi amplasată în cel mai convenabil loc cu putinţă, fără grija că zgomotul vă va afecta, de exemplu, vecinii.

 • Thermia Online

  Thermia Online

  Aplicaţia Thermia Online vă permite să verificaţi dacă sistemul dumneavoastră de încălzire funcţionează corect, să scădeţi temperatura când sunteţi plecat în vacanţă sau să primiţi o notificare dacă apare ceva neprevăzut. Sistemul nostru online le oferă instalatorilor informaţii complete de diagnosticare şi, de asemenea, le permite să reacţioneze cu promptitudine la notificări sau să acceseze informaţii actuale privind performanţa sistemului. Controlul şi monitorizarea online optimizează eficienţa energetică pentru proprietarii care au clădiri în diferite locuri. Aplicaţia Thermia Online este disponibilă atât pentru Android, cât şi pentru iPhone.

 • Încălzirea piscinei

  Încălzirea piscinei

  Atec poate fi suplimentată uşor pentru a vă încălzi piscina pe tot parcursul anului. În felul acesta, vă puteţi bucura de piscina dumneavoastră reducând, în acelaşi timp, substanţial costul asociat încălzirii ei.

 • Esenţa design-ului scandinav

  Esenţa design-ului scandinav

  Thermia Atec este construită pe baza a 40 de ani de experienţă în dezvoltarea şi furnizarea de pompe de căldură şi a fost unul dintre cele mai bine vândute produse încă de la lansarea sa în 2011. Designul scandinav permite armonizarea produsului cu împrejurimile sale. Aspectul scandinav atractiv face din ea o adăugire subtilă şi elegantă la casa dumneavoastră.

Incredibil, dar adevărat…

Incredibil, dar adevărat…

Soarele trimite spre Pământ 174.000 terawaţi de energie gratuită – în fiecare zi.

Este rezonabil să folosim acest dar al naturii pentru a ne încălzi şi răcori casele.

Clienții Thermia își spun poveștile

 • Asociaţia locativă din comunitatea Jesenice s-a angajat să îşi reducă facturile de încălzire. Aceasta este povestea modului în care două clădiri rezidenţiale independente au implementat aceeaşi soluţie pentru producerea de apă caldă menajeră.

  Pompa de căldură Thermia Atec reduce facturile de încălzire cu până la 67%

  Jesenice este un oraş sloven situat în nordul ţării, aproape de Alpi, la graniţa cu Austria. Are o populaţie de 13.000 de locuitori şi este renumit ca fiind casa industriei miniere şi a siderurgiei din Slovenia.

  „Costurile s-au redus cu 70% ceea ce a avut drept consecinţă recuperarea investiţiei iniţiale în doar 3 ani.” Yasin Jodeh, Director Tehnic la Atlas Trading d.o.o.

 • Consumul de energie pentru încălzire a scăzut la 2.847 kWh, iar căldura furnizată casei a fost de 9.373 kWh, aşadar 70% vine din aer şi este energie regenerabilă. Emisiile iniţiale de CO2 de 4.240 kg au scăzut la 2.070 kg, adică o reducere masivă de 51% (2.170 kgCO2).

  Thermia Atec – alegerea profesioniştilor

  Günter Oldigs este consultant certificat şi autorizat de mai multe agenţii şi asociaţii energetice din Germania, inclusiv BAFA, DENA, DEN e.V. şi GIH-Nord e.V. El oferă consultanţă deţinătorilor şi constructorilor de locuinţe cu privire la posibilităţile de economisire a energiei, utilizarea optimă a energiei, agenţii termici ecologici şi selectarea echipamentului, sistemelor, materialelor de construcţie şi măsurilor adecvate. Günter Oldigs locuieşte într-o casă unifamilială împreună cu Angelika şi două pisici. În septembrie 2014 s-a hotărât să îmbunătăţească eficienţa energetică a casei sale prin adăugarea unei izolaţii la etajul superior şi pe acoperiş şi prin schimbarea sistemului de încălzire.

  Performanţă care vorbeşte de la sine

Contact

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați

Scrie-ne

We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message... more
We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message to our Data Protection Officer: info@thermia.com from the address that the agreement concerns. We inform you that you are not profiled. Your data will not be shared outside the European Economic Community or shared with multinational organizations. hide
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above... more
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above is Thermia AB based in Box 950 671 29 Arvika. Please send all your questions and doubts to our Data Protection Officer at info@thermia.com. Your data will be processed in order to reply to the question according to the provision that data processing is lawful if it is necessary to carry out an agreement or prior to entering it. If you agree to the above, your data will also be used to send marketing content. You can find full information about your personal data in our privacy policy. hide
* Mandatory field

Partenerul Thermia din România

Secpral Pro Instalatii

Secpral Pro Instalatii

+40 (0) 264 417068